PF Waage gullsmed i Ulsteinvik

Efva Attling Smykker

Svensk smykkedesigner

Kjent for sine uttrykksfulle smykker, ofte med eit skriftelig bodskap. Ho skaper smykker i sølv og gull som vert brukt av kjendisar over hele verda. Ikkje so rart, Efva Attling har vore supermodell og rockestjerne, men allereide i ung alder var ho opptatt av gullsmedfaget og som 16 åring gikk ho i gullsmedlære. 

Fleire Efva Attling smykker her: pfwaage.no/produktkategori-1786.html
Dei siste 10 år har ho skapt et heilt nytt smykkemerke, ulikt alt anna, med sterke feminine uttrykk og klar bodskap. Smykka er originale og vakre og fulle av av bodskap. "Beauty with a thought"
er mottoet og du kan ta og føle på ideane som ligg bak smykka. Ikkje mange smykkemerker greier å uttrykke idear like sterkt som Efva Attling. Smykka er i prisklasser som passer for alle, miniarmband kostar fra 900,-
Efva Attling har ein "Wedding collection", forlovelses og gifteringar. Kolleksjonen består av modellar i både kvitt og gultgull, ringane vert produsert etter mål og har ei viss leveringstid. Det er same verksted i Stockholm som står for produksjonen i dag som Efva Attling sjølv hadde si læretid i som 16 åring!
Ringene uttrykker alt ein forlovelsesring skal og er perfekt som friarring!
Vi forhandler Efva Attling smykker og Wedding Collection, har du lyst til å sjå ringane og smykka er du velkomen i vår butikk!
Vi sender gjerne pristilbud på Efva Attling Wedding Collection, ringane kan du også sjå i vår butikk.