Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Filos Pledd Gult Røros Tweed

kr 2.199,00
Varenummer: 3654

Lagerstatus: Varen er på lager

«Filos er et mykt og lett pledd. Din venn en kjølig sommerkveld eller foran peisen, perfekt å legge rundt skuldrene eller svøpe seg inn i.

Mønsteret er inspirert av de skotske tartan-mønsterene. De seks ulike variantene er alle vevd på samme stripete renning i dobbel toskaft/panama.

Fargeblandingene som oppstår i rutene der de vevde trådene krysser hverandre er harmoniske og varme, og går fra lyst til mørkt. Slik kan du selv velge uttrykk, alt etter hvordan du bretter pleddet.

Filos betyr venn og teppet har fått navn etter katten min. Filos er den mykeste lille skapning som finnes, glad i garnnøster og har trofast fulgt med når jeg har vevd prøver».

- Runa Klock

Størrelse:
145x220 cm

Vekt:
1.1 kg

Kvalitet:
Norsk lamull

Designer:
Runa Klock

Litt om designaren: Runa Klock er inspirert av naturen i sine arbeider, og den naturlige skjønnheten i ulike materialer og et grafisk uttrykk er typiske elementer for hennes design. Runa har en master fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har en leken og nysgjerrig tilnærming i sitt arbeid for en rekke norske og utenlandske produsenter. Runa er kjent for sitt engasjement og ønske om samarbeid på tvers av faggrupper og jobber ofte med prosjekter som har en tilleggsverdi som berører miljø, innovasjon og sosialt entreprenørskap. Produkter fra Runa Klock

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn