Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjøpsvilkår

Kjøps og leveringsvilkår for
PF Waage as Sjøgata 23 6065 Ulsteinvik

postadresse
Boks 83
6067 Ulsteinvik

Org.nr 945946318mva

Epost
post@pfwaage.no

telefon 70010043

mobiltelefon  92629242

Betaling
Alle priser er i Norske kroner inkludert merverdiavgift.

Vi har avtale med DIBS som håndterer betaling med Visa og Mastercard. All håndtering av betaling med kort skjer gjennom DIBS som garanterer trygg og sikker betaling.

Vi kan også sende varer i postoppkrav. Ved postoppkrav tillegges oppkravsgebyr for tiden kr 74,-

Ved forskuddsbetaling bruker kunden våre bankopplysninger og vi vil sende varen så snart betalingen er registrert. Skulle varen være utsolgt eller vanskelig å skaffe vil vi kontakte kunden og avtale om kunden vil vente eller ønsker å heve kjøpet. Alle utlegg blir refundert med en gang.

Frakt
Vi bruker Posten til frakt av våre varer og vi tar ansvar for at varene blir levert til den adresse som er oppgitt. Alle forsendelser som blir betalt med Visa, Mastercard eller forskuddsbetaling sendes fraktfritt. Beregn opp til 8 dager for levering, ved høytider kan levering ta lenger tid. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig dersom det vil ta lenger tid å levere.

Angrerett
Alle kjøp i vår nettbutikk har angrerett innen 14 dager. Bruk angrerettsskjema som følger leveransen og vi vil refundere kjøpssummen. Varen må selvsagt være ubrukt og i samme stand som når den ble mottatt, original emballasje må følge med.
Kjøper dekker returporto.

For spesialarbeider og produkter som produseres etter mål gjelder ikke angrerett. Vi vil opplyse dersom det er begrensninger på angreretten, typisk ved bestilling av forlovelsesringer som produseres etter kundens mål da dette ikke er lagervarer eller standardvarer.

Reklamasjoner.

Er det feil eller mangler på varen må kunden reklamere innen rimelig tid. Reklamasjon kan gjøres muntlig eller skriftlig, en mail til post@pfwaage.no  er ønskelig. Vi vil behandle reklamasjonen så fort som mulig og dersom reparasjon ikke er mulig vil vi ertsatte produktet med ny vare, eller ny tilsvarende vare.

Levering
Varer som bestilles sendes normalt fra oss i løpet av få dager.
Ikke alle varer er på lager til enhver tid, spesielt kan ringer i bestemte størrelser være utsolgt. Vi vil skaffe varen så raskt som det er mulig, dersom det tar uforholdsmessig lang tid vil vi gi beskjed om det og kunden skal stå fritt til å eventuelt avbestille varen.

For forlovelsesringer og spesialarbeider er dette produkt som produseres etter mål. Beregn ca 14 dager før varen kan sendes fra oss. For varer som bestilles etter mål gjelder ikke angrerett. Vi ber om å bli kontaktet dersom det er ønske om å returnere.

Vi forbeholder oss retten til å målforandre og tilpasse ringer, kjeder og armbånd slik at produktet tilpasses kjøpers ønsker. I de fleste tilfeller gjøres dette uten ekstra kostnad.

Personvern

Når du handler hos oss registrerer du deg med navn, adresse, telfonnummer og mailadresse. Vi er ansvarlig for at opplysningene kun blir brukt til leveringsformål og statistikk. Opplysninger skal ikke overdras til tredjemann til markedsføringsformål. Du har krav på å få innsyn i registrerte opplysninger og kan kreve opplysninger slettet.

PF Waage as lagrer ikke opplysninger om ditt kort.

Ved betaling med kort blir opplysninger håndtert av DIBS og Elavon som garanterer trygg og sikker håndtering av informasjon.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn